Dansföreställning om klimathotet med Twisted Feet 13 maj - Ekkommunikation
1055
post-template-default,single,single-post,postid-1055,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Dansföreställning om klimathotet med Twisted Feet 13 maj

Dansföreställning om klimathotet med Twisted Feet 13 maj

Den 13 och 14 maj visar dansgruppen Twisted Feet föreställningen “5 degrees” på Dansens Hus i Stockholm. Chalmers har varit en av sponsorerna till detta nyskapande scenkonstprojekt och anordnar ett samtal med VIP-gäster på Clarion Sign innan föreställningen. Eva Krutmeijer modererar detta och tar gärna emot tips på frågeställningar att lyfta, kontakta gärna via twitter @krutis65 eller e-post eva ‘at’ krutmeijer.se