På spaning efter den tid som kommer - Ekkommunikation
1037
post-template-default,single,single-post,postid-1037,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

På spaning efter den tid som kommer

På spaning efter den tid som kommer

Uppsala Stadsbibliotek pågår under våren en samtalsserie med namnet “På spaning efter den tid som kommer”. Eva Krutmeijer samtalar med olika gäster på måndagar kl 18-19. Den 4 april handlar samtalet om olika typer av läsning och vilken läsning som “gills”. Om nya sätt att läsa och vad forskningen säger om hur vi tar till oss texter från skärm och papper. Medverkar gör Maria Rasmusson, forskare i pedagogik vid Mittuniversitetet och Ola Hellsten, konstnärlig ledare på Serieteket.

Den 21 mars handlar samtalet om fri åsiktsbildning. Medverkande: Thomas Bull, Högsta förvaltningsdomstolen, Håkan Holmberg, politisk chefredaktör UNT och Johanna Hansson, stadsbibliotekarie för Bibliotek Uppsala.

Ingen föranmälan behövs. Mer information finns här. Välkomna!