Ny rapport från Naturvårdsverket i samarbete med EKKO - Ekkommunikation
1026
post-template-default,single,single-post,postid-1026,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Ny rapport från Naturvårdsverket i samarbete med EKKO

Ny rapport från Naturvårdsverket i samarbete med EKKO

I rapporten har vi samlat många idéer och förslag för hur vi ska kunna leva och konsumera mer hållbart och därmed bidra till FN:s hållbarhetsmål 12, som handlar om att säkerställa en hållbar konsumtion och produktion globalt.  Vår förhoppning är att de insikter, idéer och förslag som kommit fram tas vidare och omsätts i handling och att du vi vara med och påverka.

Rapporten är ett resultat av den Nationella Verkstad för hållbara livsstilar som hölls på Naturvårdsverket den 18-19 november 2015 och där EKKO AB med konsulterna Eva Krutmeijer och Annika Hagberg varit aktiva i såväl planering som genomförande.

Alla som vill bidra i arbetet med att ställa om till hållbara livsstilar och utbildning – en prioriterad fråga i Sveriges arbete med att genomföra det tio-åriga ramverket av program för hållbar konsumtion och produktion – kan läsa mer och följa arbetet genom Naturvårdsverkets informationsbrev ”Nytt från 10 YFP”www.naturvardsverket.se/10yfp-nytt