Samtal mellan forskare och konstnär ikväll på Uppsala stadsbibliotek - Ekkommunikation
1024
post-template-default,single,single-post,postid-1024,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Samtal mellan forskare och konstnär ikväll på Uppsala stadsbibliotek

Samtal mellan forskare och konstnär ikväll på Uppsala stadsbibliotek

Vår tid präglas av digitalisering, globalisering och fragmentisering. Vi läser, pratar och lär på många olika sätt. Vad gör förändringarna med oss som individer och med samhället i stort? Hur påverkar de biblioteken?
Uppsalas bibliotek bjuder in alla som är intresserade av vår samtid och framtid till en serie samtal, en gemensam spaning efter den tid som kommer. Det har blivit dags för det andra samtalet, som äger rum den 14 mars kl 18 och handlar om böckernas och bibliotekens roll för att motverka segregation. Gäster är professorn i kulturgeografi vid Uppsala universitet Irene Molina och konstnären Andrea Hvistendal och samtalet leds av Eva Krutmeijer. Mer information här.