Afrikas möjligheter till hållbar utveckling via innovation - läs uttalande här - Ekkommunikation
1015
post-template-default,single,single-post,postid-1015,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Afrikas möjligheter till hållbar utveckling via innovation – läs uttalande här

Afrikas möjligheter till hållbar utveckling via innovation – läs uttalande här

Den 22-23 februari 2016 samlades ett femtiotal forskare, politiker, industriledare och entreprenörer för STIAS Roundtable on innovation for prosperity in Sub-Saharan Africa. Mötet avslutades med en intressant session då alla delegater samlades kring formuleringen av ett uttalande. Det sprids nu till beslutsfattare och media, framför allt i södra Afrika. Rapporten som det hänvisas till blir klar i början av april. Från Sverige deltog bland andra Jacob Wallenberg, Peter Wallenberg JR, Maud Olofsson, Pontus Braunerhjelm, Margareta Norell Bergendahl och Charlotte Brogren.

Ansvaret för programmet delades mellan Johan Grunewald, Stellenbosch Institute for Advanced Studies (STIAS) och Eva Krutmeijer, EKKO AB.