Välkommen till samtal i Uppsala: På spaning efter den tid som kommer - Ekkommunikation
1007
post-template-default,single,single-post,postid-1007,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Välkommen till samtal i Uppsala: På spaning efter den tid som kommer

Välkommen till samtal i Uppsala: På spaning efter den tid som kommer

Vår tid präglas av digitalisering, globalisering och fragmentisering. Vi läser, pratar och lär på många olika sätt. Vad gör förändringarna med oss som individer och med samhället i stort? Hur påverkar de biblioteken?
Uppsalas bibliotek bjuder in alla som är intresserade av vår samtid och framtid till en serie samtal, en gemensam spaning efter den tid som kommer. Första samtalet är den 7 mars kl 18 och handlar om digitaliseringens konsekvenser för läsandet och bokens värde. Det kommer att handla om makt, bildning och bibliotekens roll i framtiden. Gäster är Anders Rydell och Anders Mildner och samtalet leds av Eva Krutmeijer. Mer information här.