Fossilfritt Sverige - workshop 8 feb - Ekkommunikation
998
post-template-default,single,single-post,postid-998,single-format-image,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Fossilfritt Sverige – workshop 8 feb

Fossilfritt Sverige – workshop 8 feb

Den 8 februari 2016 inbjuder miljö- och klimatminister Åsa Romson till workshopen Fossilfritt Sverige. Det kommer omkring 150 beslutsfattare från näringsliv, kommuner, organisationer och departement. Syftet är att konkretisera hur det nya klimatavtalet ska ge Sverige möjlighet att bli ett av världens första fossilfria välfärdsländer. Hur kan olika aktörer samarbeta smartare för att klara denna utmaning? Moderatorn Eva Krutmeijer har redan första frågan till miljöministern klar: Varför inte det första fossilfria landet, rätt och slätt? Mål ska sättas högt om de ska ha någon funktion och de klimatmål som satts hittills har visat sig varit för försiktiga.

Anmälan och mer information här. Följ gärna diskussionerna på twitter under #fossilfrittsverige