Antropocen - ett möte mellan vetenskap och konst - Ekkommunikation
980
post-template-default,single,single-post,postid-980,single-format-image,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Antropocen – ett möte mellan vetenskap och konst

Antropocen – ett möte mellan vetenskap och konst

Den 7 december 2015 var det äntligen dags! Såväl skådepelare som forskare trängdes i sminklogen på Dramaten, biljetterna var utsålda sedan lång tid tillbaka och vi var några stycket som vred oss av nervositet och nyfikenhet bakom scenen.
Hur skulle det bli?
Nio forskare, tre regissörer och två dramatiker har under nio månader ägnat sig åt att utforska vad det innebär att vara människa i den nya tidsålder som kallas Antropocen. Vi har döpt den till Människans scen.
Läs mer om projektet här.
Stort tack till PostkodLotteriets Kulturstiftelse för projektstöd och till alla fantastiska medverkande både på och bakom scenen. Nu återstår bara vad vi ska göra härnäst. Detta är bara början!
Eva Krutmeijer, projektledare

Bilden föreställer Rakel Benér Gajdusek och grupp 3 vars uppträdande hette “Konsten att bygga tillit”. Foto Kalle Jansson, Pråmfilm