Dags för Nationell verkstad om hållbara livsstilar 18-19 nov - Ekkommunikation
969
post-template-default,single,single-post,postid-969,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Dags för Nationell verkstad om hållbara livsstilar 18-19 nov

Dags för Nationell verkstad om hållbara livsstilar 18-19 nov

Nu är det dags att gå från ord till handling! Vad betyder FN:s hållbarhetsmål nummer 12 i praktiken för oss här hemma? För våra samarbeten internationellt? För näringslivet? Vilka åtgärder kan vi föreslå till olika beslutsfattare, inte minst till konsumentminister Per Bolund, som är en av talarna.

EKKO med konsulterna Eva Krutmeijer och Annika Hagberg ansvarar för planering och genomförande med Eva som moderator. Twittra gärna frågor eller tankar till #10FPYSE och läs mer om verkstaden här.