Eva Krutmeijer på plats 72 av opinionsbildare på sociala medier - Ekkommunikation
966
post-template-default,single,single-post,postid-966,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Eva Krutmeijer på plats 72 av opinionsbildare på sociala medier

Eva Krutmeijer på plats 72 av opinionsbildare på sociala medier

På Miljöaktuellts lista i november 2015 hamnar Eva Krutmeijer på plats 72 av opinionsbildare inom hållbarhet på sociala medier.

Miljöaktuellt skriver: Rapporten rankar företag, politiker, organisationer och opinionsbildare inom hållarbarhet med utgångspunkt i det digitala samtalet på Twitter. De som hamnar i toppen på listan har visat högst trovärdighet och engagemang i sociala medier.”

Låt oss höras på twitter – @krutis65 var namnet!