Verkstad om Hållbara livsstilar på Naturvårdsverket 18-19 nov - Ekkommunikation
964
post-template-default,single,single-post,postid-964,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Verkstad om Hållbara livsstilar på Naturvårdsverket 18-19 nov

Verkstad om Hållbara livsstilar på Naturvårdsverket 18-19 nov

EKKO har arbetat hela hösten med förberedelser av den nationella verkstad om hållbar konsumtion och hållbara livsstilar som går av stapeln på Naturvårdsverket 18-19 november. Konferensen är fulltecknad och engagemanget i referensgruppen, bland stationsvärdar och rapportörer har varit fantastiskt. Vi kanske ses nästa vecka? Program med mera finns här.