Dramatens kompetensdag om hållbar utveckling 6 nov - Ekkommunikation
934
post-template-default,single,single-post,postid-934,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Dramatens kompetensdag om hållbar utveckling 6 nov

Dramatens kompetensdag om hållbar utveckling 6 nov

Av alla uppdrag den här hösten är det ett som sticker ut: Dramatens kompetensdag den 6 november. Jag har fått i uppdrag att ta fram program och moderera en dag som lyfter olika perspektiv på hållbar utveckling. Ett syfte är att visa hur allt hänger ihop; miljö, klimat och ekonomiska och sociala utmaningar. Vad innebär det för oss som individer som för samhället i stort att vi faktiskt är beroende av att vår planet kan försörja oss även i allt tuffare tider? Johan Kuylenstierna håller föredrag och en panel diskuterar teaterns roll i dessa förändringens tider. Kompetensdagen vänder sig till all personal på Dramaten och äger rum den 6 november. Det ska bli fantastiskt spännande att ta del av deras tankar och funderingar!