Verkstad Hållbara livsstilar 18-19 nov - Ekkommunikation
926
post-template-default,single,single-post,postid-926,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Verkstad Hållbara livsstilar 18-19 nov

Verkstad Hållbara livsstilar 18-19 nov

Den 18-19 november är Naturvårdsverket värd för en nationell verkstad om hållbara livsstilar. EKKO AB med underkonsulten Annika Hagberg är samarbetspartner vad gäller framtagning av program och facilitering. Verkstaden vänder sig till beslutsfattare, forskare och andra engagerade. Läs mer och anmäl dig före 2 november här .

Målet är att verkstaden levererar konkreta förslag till åtgärder, riktade till olika aktörer i samhället. Det kan handla om behov av ny lagstiftning och styrmedel, men också om samarbeten mellan organisationer, företag och myndigheter för att åstadkomma förändringar inom ett specifikt område.