Två månader kvar... - Ekkommunikation
912
post-template-default,single,single-post,postid-912,single-format-image,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Två månader kvar…

Två månader kvar…

Den 7 december, mitt under de internationella klimatförhandlingarna i Paris COP21, bygger vi om Dramatens Lilla Scen till Människans scen. Då finns chansen att ta del av resultatet av det tvärvetenskapliga projektet Antropocen – Människans scen och möta de nio forskare, tre regissörer och två dramatiker som varit engagerade under året. Mer information följer och se gärna deltagarnas egna presentationer här.

Bilden visar producenten Benoit Malmberg och regissören Karl Dunér – båda fortfarande i planeringsfasen. Visst blir man nyfiken!