Ruter Dam-dagen 7 okt 2015 - Ekkommunikation
908
post-template-default,single,single-post,postid-908,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Ruter Dam-dagen 7 okt 2015

Ruter Dam-dagen 7 okt 2015

Dags igen för årets Ruter Dam-dag. Vi börjar med Apotekets VD Ann Carlsson och möter också bland andra Monica Lindstedt, serieentreprenören som bland annat grundat Metro och Hemfrid. Vi får också en djupdykning i hjärnans mysterier med professorn vid KI, Torkel Klingberg och en inblick i hur det är att leda konstnärer… På morgonen avslöjas också vem som blir årets Ruter Dam.

Bilden är från Ruter Dam-dagen 2014 – Eva Krutmeijer moderator.