EKKO i nytt samarbete med Naturvårdsverket - Ekkommunikation
898
post-template-default,single,single-post,postid-898,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

EKKO i nytt samarbete med Naturvårdsverket

EKKO i nytt samarbete med Naturvårdsverket

EKKO AB har vunnit en upphandling på Naturvårdsverket inom området hållbar konsumtion. Uppdraget innebär att ansvara för planering och genomförande av en nationell verkstad den 18-19 november 2015. Naturvårdsverket är fokalpunkt för genomförande av det tioåriga ramverket av program för hållbar konsumtion och produktion (10YFP) som beslutades på FN:s konferens om hållbar utveckling i Rio 2012. Målet med verkstaden är att inspirera till handling och stärka samverkan mellan olika målgrupper. Vilka regler och lagar behöver ses över för att gynna en hållbar konsumtion och produktion? Hur kan livscykelanalyser användas mer konkret? Hur kan näringslivet bidra? Hur når vi transformativa förändringar? Detta är några av de frågeställningar som kommer att beröras. Mer information följer!

Vi vill tacka Naturvårdsverkets projektledare Eva Ahlner för förtroendet och ser fram emot ett givande och lärande samarbete på många fronter!