Människans scen på Dramatens höstsamling - Ekkommunikation
886
post-template-default,single,single-post,postid-886,single-format-image,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Människans scen på Dramatens höstsamling

Människans scen på Dramatens höstsamling

Människan är idag den stora kraft som dominerar allt som händer på jorden. Från att ha varit en art av många, är vi nu en art med ett speciellt ansvar för alla andra. Eller? Om detta och annat som rör vårt inträde i den nya geologiska eran Antropocen, handlar Dramatens och SEI:s projekt Människans scen.

Johan Kuylenstierna, vd för SEI, presenterade projektet under Dramatens höstsamling den 18 augusti och publiken kunde då konstatera att de flesta pjäser som Dramaten arbetar med, från Den fjättrade Prometheus till Idioten och Utvandrarna handlar om människors villkor och dilemman som rör frågor om godhet, ondska, makt och girighet.

Klimat- och utvecklingsfrågorna som Människans scen berör ligger helt rätt!

Mer information och filmer med de medverkande finns här.

Den 7 december gör projektet en öppen redovisning inför publik på Lilla Scenen.