Workshop på Riksteatern - Ekkommunikation
872
post-template-default,single,single-post,postid-872,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Workshop på Riksteatern

Workshop på Riksteatern

Den 25 augusti 2015 genomförs den andra workshopen i projektet Människans scen, där Eva Krutmeijer är projektledare. Det kommer att bli en intensiv arbetsdag för arbetsgrupperna som nu kommit en bra bit framåt i formuleringen av vad de vill göra. Utmaningen är att undersöka moraliska dilemman i kölvattnet av klimat- och miljödebatten. Vad innebär den nya tidsåldern Antropocen för oss? Hur hanterar vi frågor om skuld och skam, rättvisa och hopp? Vem för planetens talan i klimatförhandlingarna i Paris i december? Mer information om projektet finns på Dramatens hemsida.