Kurs i kommunikation för doktorander - Ekkommunikation
862
post-template-default,single,single-post,postid-862,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Kurs i kommunikation för doktorander

Kurs i kommunikation för doktorander

Hur kommunicerar du din forskning för andra än kolleger och handledare? Hur förbereder man en riktigt bra presentation? Vilka kommunikationsverktyg är särskilt användbara just för blivande forskare? En sommarkurs för doktorander blev lärorik för såväl deltagare som instruktörer. Kursen vände sig till doktorander i ekologi, uppdragsgivare var universitet i Evanstad, Norge, och lärare/handledare var Anders Esselin, Kristoffer Gunnartz, Hanna Zetterberg och Eva Krutmeijer. En längre beskrivning finns här.