Dags att slipa din kommunikationskompetens? - Ekkommunikation
859
post-template-default,single,single-post,postid-859,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Dags att slipa din kommunikationskompetens?

Dags att slipa din kommunikationskompetens?

Vi har platser kvar till kursen ”Kommunikation för att driva strategier och förändring” den 12 augusti 2015. Den vänder sig till kvinnliga ledare som inte är kommunikationschefer och lyfter deltagarnas kommunikationskompetens inom ett antal viktiga områden, bland annat krishantering, budskapsformulering, opinionsbildning och forsknings- och expertkommunikation. Mediaträning ingår. Kursledare: Marianne Hjertstrand och Eva Krutmeijer. Läs mer här.