Stort intresse för konferensen Tillståndet i miljön - Ekkommunikation
782
post-template-default,single,single-post,postid-782,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Stort intresse för konferensen Tillståndet i miljön

Stort intresse för konferensen Tillståndet i miljön

Rekordmånga talare hindrade inte att diskussionerna blev intressanta och fördjupande. Ett referat från konferensen Tillståndet i miljön den 26 maj 2015 finns här.

Hur ställer sig regeringen till att människor delar och lånar i stället för köper och äger? Konsumentminister Per Bolund ger svar den 26 maj, då det återigen är dags att reflektera med intressanta experter om läget på miljöfronten. Det är IVL som arrangerar denna årliga konferens med fokus på miljö-, klimat- och hållbarhetsfrågor och i år är det extra fokus på nya trender som kollaborativ konsumtion, företagens roll i miljömålssystemet och oljeprisets roll för industrin och jobben. Det blir garanterat en intressant dag – och svettig för en moderator som också vill hinna bjuda på fördjupningar och publikdialoger! Så många talare har väl aldrig fått plats under en och samma dag tidigare…

Här är hela programmet och länk till anmälan. Hoppas vi ses!