Ny workshop i kommunikation 23-24 april - Ekkommunikation
732
post-template-default,single,single-post,postid-732,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Ny workshop i kommunikation 23-24 april

Ny workshop i kommunikation 23-24 april

Den 23-24 april leder Eva Krutmeijer en workshop för chefer ur nätverket Ruter Dam tillsammans med kommunikationskonsulten och tidigare medicinjournalisten Marianne Hjertstrand. Workshopen har betoning på kommunikation för att driva strategier och förändring och innehåller moment som budskaps- och argumentationsträning, att hantera kriser, opinionsbildning och mediaträning inför kamera. Vi planerar att ge fler workshops till hösten, så tveka inte att höra av dig om du också känner behov av att lyfta din och din organisations kommunikation till en ny nivå. Ring eller mejla för ett kostnadsförslag för skräddarsydd kurs eller datum och program för nästa workshop.