Dramatisk inledning på projektet Människans scen - Ekkommunikation
726
post-template-default,single,single-post,postid-726,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Dramatisk inledning på projektet Människans scen

Dramatisk inledning på projektet Människans scen

Mitt under Johan Rockströms beskrivning av ur vår jord idag utsätts för allehanda prövningar, slogs fönstret i konferenslokalen upp av en plötslig hagelskur. Vi hade samlats för att köra igång projektet Människans scen, i syfte att undersöka vad som kan hända i mötet mellan dagens miljöforskare och dramatiker. Här finns en lista på alla medverkande. Bilden visar forskarna Emily Boyd, professor vid University of Reading, och Miriam Huitric, verksam vid Stockholm Resilience Centre vid Stockholms universitet. Komikern Özz Nujen, en av de medverkande scenkonstnärerna, sammanfattade sitt engagemang med att ”Vetenskapen innehåller mer dramatik än dramatiken just nu”.