Forskning och konst på Svenskt Tenn - Ekkommunikation
718
post-template-default,single,single-post,postid-718,single-format-image,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Forskning och konst på Svenskt Tenn

Forskning och konst på Svenskt Tenn

Den 14 april är det invigning av en annorlunda utställning i Svenskt Tenns lokaler i Stockholm. Det är forskare från Beijerinstitutet med professor Carl Folke i spetsen som tillsammans med fyra spännande konstnärer har tagit fram en liten inspirerande utställning som de kallar Biosfärens mönster. Joseph Frank var ju själv mycket inspirerad av naturen i sina olika textilier och under året kommer Svenskt Tenn att uppmärksamma detta i gamla välkända såväl som nyupptäckta mönster. I samband med utställningen visas även fotoutställningen Speglingar på Raul Wallenbergs torg vid Nybroplan i Stockholm. Lars Halls bilder kombineras med Carl Folkes korta reflektioner. Forskning och konst när de kombineras som bäst! Båda utställningarna pågår till 10 maj 2015.