Kaffe nyttigare än någonsin - Ekkommunikation
680
post-template-default,single,single-post,postid-680,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Kaffe nyttigare än någonsin

Kaffe nyttigare än någonsin

För oss kaffemostrar är den senaste kaffeforskningen goda nyheter. Nu är kaffedrickandet bra för minnet också. Men samtidigt illustrerar den här typen av medicinska nyheter också sårbarheten hos nya rön. Det svänger gärna från farligt till nyttigt på kort tid och det här blir ett problem för trovärdigheten för forskningen. Och jag märker i dialog med vänner och bekanta att det ofta är just nyckfullheten i forskningsnyheter inom medicin och hälsa som smittar av sig till en allmän misstro mot all forskning. Synd. Men kaffe är gott!