Workshop i kommunikation för forskare - Ekkommunikation
659
post-template-default,single,single-post,postid-659,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Workshop i kommunikation för forskare

Workshop i kommunikation för forskare

Behöver du och dina kolleger hjälp med att nå ut med er forskning utanför institutionens väggar? Boka en skräddarsydd workshop för just era behov och se till att er utåtriktade kommunikation håller samma höga klass som er forskning.

Den vanligaste kommentaren från forskare som genomgått denna workshop är att det var roligare än de trodde! Att öva sig i att skriva för olika målgrupper, formulera slagkraftiga rubriker och intresseväckande introduktioner, skriva kortfattat för twitter och inte minst att få bli intervjuad framför kamera är några av de moment som brukar beskrivas som mest givande. Förutom rent praktiska verktyg ger workshopen också inblick i hur kommunikation används strategiskt i olika typer av påverkan och deltagarna får reflektera över sin roll som kunskapsförmedlare och vilka utmaningar och överväganden som väntar den som ger sig ut i samhällsdebatten.