Stort intresse för forskningsinformation - Ekkommunikation
497
post-template-default,single,single-post,postid-497,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Stort intresse för forskningsinformation

Stort intresse för forskningsinformation

Tisdagen den 21 oktober inbjöd KB och VR gemensamt till konferensen IFFIS14. Moderator var Eva Krutmeijer.

Syftet med konferensen var att inleda och fördjupa dialogen och kunskapsutvecklingen kring infrastruktur för forskningsinformation. Det är ett arbete som KB och Vetenskapsrådet redan är involverade i genom SwePub-projektet som initierades på uppdrag av regeringen hösten 2013.

Länk till konferensen