Läser klassiker om forskningens roll i samhället - Ekkommunikation
491
post-template-default,single,single-post,postid-491,single-format-image,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Läser klassiker om forskningens roll i samhället

Läser klassiker om forskningens roll i samhället

I denna bok från 2007 utvecklar Roger Pielke forskningens – och forskarnas – roll i samhällsutvecklingen och hur man som forskare kan förhålla sig till olika former av kommunikation av sin forskning. Pielke är professor vid CIRES, Cooperative Institute for Research in Environmental Sciences vid University of Colorado at Boulder.

Jag återkommer med en recension när jag läst och reflekterat över innehållet tillsammans med några kloka kolleger.