Gröna vägen ljusare än på länge - Ekkommunikation
474
post-template-default,single,single-post,postid-474,single-format-image,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Gröna vägen ljusare än på länge

Gröna vägen ljusare än på länge

Den 16 september släppte projektet New Climate Economy sin rapport om hur man både ska kunna möta de förändrade förutsättningar som klimatförändringarna innebär och samtidigt klara ekonomin. Slutsatserna är positiva. Projektet har kunnat visa att det finns stora ekonomiska fördelar förknippade med att agera på olika sätt för ett grönare ekonomi. Rapporten ”Better growth, better climate” och en bra sammanfattning finns här på SEI:s hemsida. SEI har varit projektets svenska nod med forskaren Per Klevnäs i spetsen.

Bilden är från Gröna milen i Hellas friluftsområde. En favoritrunda som innehåller både kraftiga uppförsbackar och sköna sluttningar utför. Och hela tiden är man omgiven av skogens dofter och ljud. Kanske inte så konstigt att mina tankar gick till grön tillväxt.