After work 24 sept - tack för att ni kom! - Ekkommunikation
353
post-template-default,single,single-post,postid-353,single-format-image,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

After work 24 sept – tack för att ni kom!

After work 24 sept – tack för att ni kom!

Den 24 september bjöds EKKO:s samarbetspartners, kunder och vänner till After Work på Takterrassen i Stockholm. Det blev precis den härliga blandning av fantastiska människor som jag hoppats på och om jag inte har fel kläcktes flera nya idéer till framtida samarbeten under kvällen. Stort tack för att ni kom! Och tack till Takterrassen som jag verkligen vill rekommendera för liknande evenemang (helst när det inte regnar!) : takterrassen.se

Äppelmusten (från egna äpplen) hade störst åtgång men även Baba ganoushen: 3 auberginer läggs på folie i 200 grader varm ugn till de är helt mjuka. Pricka skalet några gånger innan så att de inte spricker. Skrapa ur  fruktköttet och pressa i 4 vitlöksklyftor, 1/2 citron och klicka i 3 skedar tahini (sesampasta). Kör stavmixern och häll i 3-4 msk olivolja under tiden. 3 msk finhackad bladpersilja rörs i och Baba Ganoushen är klar. Voila!