Ny inriktning för EKKO - Ekkommunikation
15288
post-template-default,single,single-post,postid-15288,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Ny inriktning för EKKO

Ny inriktning för EKKO

Efter 15 år med eget företag är det dags att byta spår! Jag har fått chans att gå in i en ny roll som anställd och kommer att minska mina EKKO-engagemang till en dag i veckan. Det finns alltså fortfarande chans att boka mig som moderator, föredragshållare eller inspirationsföreläsare, men min huvudsakliga verksamhet bedriver jag framöver på Apoteket som chef för samverkan och externa relationer. Mer om detta framöver. Önskar er alla en skön och glad vår!